Cocker Spaniël

Ik zag dit ras 25 jaar geleden voor het eerst bij een familielid en dacht wat een lieve en mooie hond zeg. Ben me vanaf dat moment gaan verdiepen in het ras en wist dat ik ooit zo’n hond wilde hebben.

Mijn eerste Cocker Spaniel kwam in november 2009 en ik was verschrikkelijk blij. Vooral omdat Cita zo’n bijzondere kleur heeft Sable geweldig. Heb zelf toen een pup gehouden uit mijn eigen nestje, Luna heet ze een tricolor teefje. Tevens hebben we een mooie Choco Cocker Spaniel Yara erbij genomen, en zo zijn we begonnen en hebben we een mooi stelletje bij elkaar.

Ondertussen een aantal jaar verder hebben we van Yara een dochter gehouden Senna. Van Luna haar eerste nestje een pup gehouden Nova. En Riva erbij gekocht. Ook kan ik met heel veel trots zeggen, dat ik een prachtige reu heb gevonden. Zijn naam is Coda en verblijft ivm Co-ouderschap bij een heel lief gezin.

Alle honden hebben een heerlijke karakter, en ze zijn heel lief en aanhankelijk. Heb het dus maar getroffen met dit prachtige ras