NOVA PENSIOEN

Onze lieve Nova doet het super goed. Ze is de dochter van Luna, en ben blij dat ze zo’n fijne hond is. Ze is erg lief en aanhankelijk, en rennen dat ze kan niet normaal.   Nova is geboren 13 december 2018

Moeder is Luna, vader is Gennin’s xtreme suede boots van Korden’s

NOVA WORD HERPLAATS:

Nova is een eerlijke en lieve hond, en toch hebben we besloten om ervoor te kiezen om een nieuw huisje voor haar te zoeken. Dit ivm dat ik niet alle honden in huis heb, en Nova een echte kroelster is, en zij dat wel verdient. Ik ben opzoek naar mensen die geen hele kleine kinderen meer hebben, ook geen klein kinderen die onder de 6 jaar oud zijn. Mensen die veel van wandelen houden en die de hele dag gewoon lekker thuis zijn. Tevens wil ik dat Nova in een huis met tuin kot te wonen. Ben jij zo iemand die Nova alle liefde kan geven die ze verdient, dan mag je mij contacten.

SOMS IS HET LOSLATEN BETER VOOR EEN HOND, EN DAAR IS ZEKER GOED EN ZEER LANG OVER NAGEDACHT.  IK DACHT ALTIJD ALLES MAG HIER BLIJVEN TOT HET EINDE, MAAR DIT ZIJN HONDEN DIE GEWOON NET IETS MEER NODIG HEBBEN EN DIE IK ZE NIET KAN GEVEN.

Kleur: Rood
Geslacht: teef
HD: A
FN: vrij
PRA: vrij
AON: vrij