Yara PENSIOEN

Yara is onze mooie Choco Cocker Spaniel, met een super lief en grappige karakter. Ze is geboren 1 juli 2016 in hongarij, we waren gelijk helemaal weg van haar. Yara is moeder van Senna die we gehouden hebben.

Moeder Bingo Star, vader Choco Bonbon

YARA MAG NU LEKKER MET PENSIOEN, WAT IS HET TOCH EEN LIEVE SCHAT

Yara is onze oogappeltje en toch hebben we besloten om ervoor te kiezen om een nieuw huisje voor haar te zoeken. Dit ivm dat ik niet alle honden in huis heb, en Yara een echte kroelster is, en zij dat wel verdient. Ik ben opzoek naar mensen die geen hele kleine kinderen meer hebben, ook geen klein kinderen die onder de 6 jaar oud zijn. Mensen die veel van wandelen houden en die de hele dag gewoon lekker thuis zijn. Tevens wil ik dat Yara in een huis met tuin komt te wonen. Ben jij zo iemand die Yara alle liefde kan geven die ze verdient, dan mag je mij contacten.

SOMS IS HET LOSLATEN BETER VOOR EEN HOND, EN DAAR IS ZEKER GOED EN ZEER LANG OVER NAGEDACHT.  IK DACHT ALTIJD ALLES MAG HIER BLIJVEN TOT HET EINDE, MAAR DIT ZIJN HONDEN DIE GEWOON NET IETS MEER NODIG HEBBEN EN DIE IK ZE NIET KAN GEVEN.

Kleur: Chocolade
Geslacht: Teef
HD : A
PRA: Vrij
FN: Vrij
AON: Vrij